Vrienden van

Help mee en word donateur

Steun ons werk en word donateur van Schrijvers voor Gerechtigheid. 

Help ons met een (maandelijkse) gift*. Zo kunnen we liederen over gerechtigheid blijven maken en delen.

Lukt het om een maandelijkse bijdrage te doen?Dan krijg je van ons als bedankje alle digitale bladmuziek toegestuurd!

Je gift valt onder de ANBI-stichting Micha Nederland en is daarmee aftrekbaar van de belasting.

Vragen of opmerkingen?  Lees ook onze brief hieronder of mail naar scheppingsliederen@schrijversvoorgerechtigheid.nl

Waarom donateurs?

Bedankt voor je interesse in het werk van Schrijvers voor Gerechtigheid: samenzangliederen maken die helpen om goed nieuws te zijn voor elkaar en voor de wereld.

We kijken met een goed gevoel terug op het afgelopen jaar. De nieuw gemaakte Scheppingsliederen vonden hun weg naar kerken en evenementen. Ze waren te horen bij Nederland Zingt en tussen de koeien op de Eemlandhoeve. Ze klonken in de Basiliek in Veenendaal en ze werden gezongen bij de ‘Forest Church’ in een Houtens park.

Prachtige nieuwe liederen van Schrijvers voor Gerechtigheid. Ik hoop dat deze net als het lied ‘Welkom in Gods huis’ veel gebruikt gaan worden. (Nynke Dijkstra, PKN)

Ondertussen zijn we ook betrokken geweest bij andere projecten rond gerechtigheid. Zo werkten we mee aan het lied ‘Eindelijk weer Kind’ bij een educatief boek over kindslavernij, samen met Elly Zuiderveld.

We kijken ook naar de toekomst. Hoopvol en enthousiast. En met oog voor de dingen die aan verandering toe zijn. We gaan een nieuwe fase in.

Als team werken we momenteel met vrijwilligers. Dat is mooi maar geeft ook beperkingen. Met een betaalde kracht kunnen continuïteit en kwaliteit beter gewaarborgd worden. Ook willen we de vakmensen die we nodig hebben voor het schrijven en opnemen van de liederen recht blijven doen: met inspirerende schrijfsessies, goede ondersteuning en een eerlijke vergoeding. Ook willen we de liederen smaakvol en toegankelijk aan kunnen bieden. Met mooie opnames, diverse soorten bladmuziek -ook speciaal voor piano-, koorarrangementen, powerpoints, handige filmpjes en boeken. En dat alles via een overzichtelijke website, het liefst zonder betaaldrempels.

En laten we het maar ronduit zeggen: dat alles kost meer geld dan Spotify-inkomsten en boekverkoop inbrengen. En dus zullen we veel dingen niet kunnen doen, tenzij we mensen vinden die het werk van Schrijvers voor Gerechtigheid structureel gaan steunen.

Om het werk de komende jaren voort te kunnen zetten, hebben we minimaal 1000 euro per maand nodig aan periodieke giften. Alle hulp is welkom, 10 euro per maand, 5 euro per maand, of juist wat meer. Een eenmalige gift kan ook, maar een maandelijkse gift helpt ons om beter vooruit te plannen.

De vraag is nu: help jij mee?
Via het bovenstaande formulier kan je donateur worden van Schrijvers voor Gerechtigheid. 
We hebben ook een mooi bedankje klaarliggen voor degenen die ons maandelijks willen ondersteunen. 

Je gift valt onder de ANBI-stichting Micha Nederland en is daarmee aftrekbaar van de belasting.  

Als vaste donateur krijg je tweemaandelijks een nieuwsbrief, waarin we je op de hoogte houden van de activiteiten die we als Schrijvers voor Gerechtigheid ondernemen.

Aanbidding is dé manier om gebed, activisme en afhankelijk-zijn-van-God samen te laten komen zonder oeverloze discussies. Daar helpen deze liederen bij! (Sander Ris, voorganger)

Mooier dan dominee Sander Ris kunnen we het niet zeggen.
We hopen simpelweg dat jij ons kunt helpen om deze liederen te blijven schrijven en te delen.

Met hartelijke groet,het kernteam
van Schrijvers voor Gerechtigheid,
Annemarthe Westerbeek, Michiel van Heusden en Roeland Smith

Heb je vragen of suggesties?

Mail ons via scheppingsliederen@schrijversvoorgerechtigheid.nl