Ondersteun ons

Het team van Schrijvers voor Gerechtigheid bestaat uit vrijwilligers. Help mee door een donatie te doen en door de boeken in de voorverkoop aan te schaffen.

bestel en help mee!

Scheppingsliederen Inspiratieboek

Inspiratie, achtergrondverhalen, en materiaal om mee aan de slag te gaan

Scroll naar onder voor het bestelformulier

Dit boek biedt een prachtig kader bij de Scheppingsliederen van Schrijvers voor Gerechtigheid. Al bladerend maak je kennis met de schrijvers en hun
inspiratiebronnen. Met natuurliefhebbers en scheppingstheologen. En met mensen die in gebieden van klimaatverandering en chaos toch de hoop zien opbloeien. In woord en beeld staat de schoonheid van Gods schepping centraal. Haar kwetsbaarheid. En ook haar veerkracht. Zo biedt het boek talloze aanknopingspunten voor eerlijke en hoopvolle gesprekken over de schepping, onszelf en de toekomst samen met God. Een rijk boek voor in de kerk en thuis.

Scheppingsliederen Muziekboek

Leadsheets voor 26 Scheppingsliederen voor gebruik in kerk en thuis.

Scroll naar onder voor het bestelformulier

Dit muziekboek bevat 26 gloednieuwe ‘Scheppingsliederen’ met bijdragen van o.a. Eline van Dijk, Shirma Rouse, Adrian Roest, Freek van der Brugge en vele anderen. Alle teksten staan onder de notenbalken en voor gitaristen zijn capo-akkoorden genoteerd. Het boek is in A4-formaat uitgevoerd en voorzien van een ringband. Kortom: een heerlijk boek om veel te gebruiken!