Materialen voor kerk en thuis

Materialen voor kerk en thuis

Met vrijwilligers en met gebruik  van donaties bieden we zoveel mogelijk materialen aan die helpen om de liederen te spelen en te zingen en te luisteren. 

Bestel het lied-en inspiratieboek

Lees de achtergrond verhalen bij de scheppingsliederen en gebruik het kringmateriaal met jou kring of in jou gemeente of gebruik het liedboek om de de liederen in jouw kerk te zingen en begeleiden.

Gratis downloads meestgebruikte liederen

Van een aantal veelgezongen liederen vind je hier gratis bladmuziek.

Bestel het muziekboek en/of pdf'jes

Het Scheppingsliederen-muziekboek bevat 26 liederen. Wie het boek bestelt, krijgt ook een linkje naar de pdf'jes. Je kunt ook alleen de digitale versie kopen. De bladmuziek van eerdere albums van SvG zijn hier ook verkrijgbaar (alleen digitaal).

Bestel bladmuziek met pianobegeleiding

De eerste zes liederen met pianobegeleiding zijn beschikbaar. Zodra we genoeg middelenen hebben, maken we meer beschikbaar. (Wil je ons daarin steunen? Kijk bij de doneerknop voor de mogelijkheden!) Voor 12 euro krijg je toegang tot deze zes liederen:
Breng ons in evenwicht
Dan bent U met ons
De zevende dag
De schepping laat zien wie U bent
Een nieuwe dag begint
Elke dag uw zegen mee

Powerpoints met muzieknotatie (Gratis)

Met deze powerpoints wordt het zingen van de liederen nog eenvoudiger. Hier vind je powerpoints van alle SvG-liederen. (Gemaakt door een vrijwilliger, waar we heel dankbaar voor zijn!)

Teksten (Word en Powerpoint)

Partners

Het thema van ons  album Scheppingsliederen raakt aan de dagelijkse praktijk van veel christelijke goede doelen en organisaties. Daarom werken we samen met partners die verhalen delen, bijvoorbeeld over wat klimaatverandering betekent voor mensen wereldwijd. Hun verhalen geven onze liederen diepte, en andersom. Veel van onze partners hebben ook mogelijkheden voor jullie als kerk om in actie te komen en praktisch invulling te geven aan de thema’s waar de liederen over gaan. Hieronder geven je een overzicht van onze partners. 

Ook partner worden?
We zoeken nog partners die zich willen verbinden aan het nieuwe album van Schrijvers voor Gerechtigheid door middel van een financiële bijdrage. In het bijzonder zoeken we partners bij wie het thema ‘schepping’ raakt aan de dagelijkse praktijk. Onze samenwerking met partners is een coproductie: partners delen verhalen die onze liederen diepte geven, en andersom! We kijken er dan ook naar uit om samen op te trekken. Mail naar scheppingsliederen@schrijversvoorgerechtigheid.nl