Winkel

Licht aan

Licht aan

prijs: € 19,95

Licht aan (muziekboek)

Licht aan - muziekboek

prijs: € 9,95

cd & muziekboek

AANBIEDING:
Licht aan – CD & Muziekboek
Speciale voordeelprijs tot 1 juni. Bij aankoop van de combinatie CD & muziekboek “Licht aan” bijna  5,00 euro korting.
Van € 29,90 voor € 25,00.

Zeeen van recht

SVG_cover_S

prijs: € 19,95

Zeeën van recht (muziekboek)

Zeeen van recht

prijs: € 9,95

Zeeën van recht – CD & Muziekboek combinatieprijs

cd & muziekboek

Tot 1 juni een speciale voordeelprijs, vanwege het verschijnen van de nieuwe CD “Licht aan”, een korting van bijna € 5,00 bij aankoop van CD & muziekboek Zeeën van recht.

Ondersteun ons financieel bij het verspreiden van liederen over recht!
Ook al bestaat het SvG-team uit vrijwilligers, het maken van een cd kost veel geld. We willen de ingehuurde muzikanten graag een eerlijk loon geven. Help ons daarom het laatste geld voor het opnemen, mixen, masteren en persen bij elkaar te krijgen. Natuurlijk kun je de CD’s en muziekboeken bestellen in de winkel,  waar we uiteraard erg blij mee zijn, maar de kosten voor dit omvangrijke CD project worden niet gedekt met het verkopen van het eindproduct. Daarom vragen we om een financiële ondersteuning. Via onderstaande knoppen kun je via iDEAL doneren, deze gift is echter niet belasting aftrekbaar.

Wil je belasting aftrekbaar doneren maak dan je gift over naar Stichting Micha Nederland, Triodos Bank 39.05.22.295 (NL45 TRIO0390522295) onder vermelding “Gift Schrijvers voor Gerechtigheid”.

Steun SvG met uw donatie

Levende hoop – Amber Schooneveld

“Dit boek helpt je om je drukke leven te onderbreken en mee te gaan op een geestelijke reis waarin je de armen door Gods ogen en woorden leert kennen.” Dr. Wess Stafford  – voormalig directeur, Compassion International

winkelwagen