Licht Aan

Sinds 9 april 2014 ligt de nieuwe CD ‘Licht Aan’ in de winkels. Opnieuw een CD met Nederlandstalige liederen over gerechtigheid. Het is ons verlangen dat deze liederen in de kerken en gemeente gezongen zullen worden, omdat we het belangrijk vinden dat het onderwerp ‘gerechtigheid’ hoog op de agenda staat.

Op Licht Aan vind je 16 nieuwe liederen. We hebben bij het schrijven rekening gehouden met de verschillende onderdelen in een dienst, zoals het welkom of de zegen. Voor elk onderdeel hebben we een lied geschreven, zodat ze nóg geschikter zijn als samenzanglied.

Beluister alvast de eerste twee liedjes (Licht Aan en Met Open Armen) van deze nieuwe CD en download daarbij de bijbehorende bladmuziek, zodat je nú al aan de slag kunt met een aantal van deze nieuwe liederen. Ook kun je alvast de nieuwe CD en het muziekboek bestellen in de winkel. Hieronder vind je per liedje de liedtekst en een kort verslagje van het schrijfproces, namens één van de schrijvers:

Met open armen MET VIDEO!
Zo eerlijk als God
Weinig is veel
God woont bij de mensen
U zag dat het goed was
Heer, vergeef ons
Heer, ontferm U
Maak ons hart onrustig
Maak ons nuttig
Licht aan MET VIDEO!
Hemel dichterbij
Eer aan de hemelse Vader
Wie liefde kent
Thuis bij Hem
Wat gaan we nu doen
Lieve God

One Trackback

  1. By LICHT AAN | Dwaze Schare on 7 november 2014 at 09:03

    […] toe te lichten. Wie meer wil weten over de achtergronden en de totstandkoming moet nu echter naar http://www.schrijversvoorgerechtigheid.nl/licht-aan/ […]