Help mee

Als Schrijvers voor Gerechtigheid hebben we een missie: liederen schrijven over gerechtigheid, zodat er over dit onderwerp gezongen kan worden in de kerken van Nederland. Dit doen we samen met vele partners, sponsors en vrijwilligers.

Maak SvG bekend!
Word jij ook enthousiast van de missie van Schrijvers Voor Gerechtigheid? Dan kunnen we je hulp erg goed gebruiken! Help ons met het bekend maken van onze liederen door er met anderen over te praten, er aandacht voor te vragen in je kerk en door onze updates op social media te delen met je eigen vrienden. Ook kun je deze presentatie downloaden om te laten zien in je kerk.

Download de presentatieVolg ons op FacebookTwitterYouTubeInstagramPinterest

Word partner met je kerk of organisatie
We realiseren onze missie niet alleen, maar gaan een partnerschap aan met kerken en organisaties. Hoe meer zich aansluiten bij onze missie, hoe groter het effect! Doe dus met ons mee, bekijk hier alle mogelijkheden. Ook kun je deze presentatie downloaden om te laten zien in je kerk of organisatie!

Raak betrokken met je kerk of organisatieDownload de presentatie
Ondersteun ons financieel bij het verspreiden van liederen over recht!
Ook al bestaat het SvG-team uit vrijwilligers, het maken van een cd kost veel geld. We willen de ingehuurde muzikanten graag een eerlijk loon geven. Help ons daarom het laatste geld voor het opnemen, mixen, masteren en persen bij elkaar te krijgen. Natuurlijk kun je de CD’s en muziekboeken bestellen in de winkel, waar we uiteraard erg blij mee zijn, maar de kosten voor dit omvangrijke CD project worden niet gedekt met het verkopen van het eindproduct. Daarom vragen we om een financiële ondersteuning. Klik hieronder op ‘doneer’ om via iDEAL te doneren.